Poruka svima koji ismijavaju Krunu Jurčića!

'Svima koji vole kritizirati iz fotelje poručio bih da odu na ribičiju. Tamo je mirno, gledaju u plovak, broj otkucaja srca je 60... Idealno!

29.7.2011.
17:02
VOYO logo

Nakon pobjede u 3. pretkolu Lige prvaka u Finskoj (2:1), Dinamo se vraća domaćim dužnostima. Na repertoaru je drugo kolo Prve HNL i - Cibalia.

"Čeka nas neugodna vinkovačka momčad kojoj je uvijek poseban motiv igrati u Maksimiru. Mi smo trenutačno u ritmu igranja svaka tri dana, između kojih su velika putovanja i vremenske razlike, pa će stoga biti opet rotaciju u momčadi", otkrio je Dinamov strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizbježno pitanje bilo je i ono o prolasku u 4. pretkolo, kad se Liga prvaka već gotovo može pomirisati.

"Prođemo li Helsinki, čeka nas puno manji pritisak jer bismo ulaskom u 4. pretkolo ostvarili dobar dio naših ciljeva. Naravno, bila bi to i dobra podloga za ulazak u samu Ligu prvaka", istaknuo je Dinamov trener koji je pogledao i utakmice ostalih hrvatskih predstavnika u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam i Hajduk i Split i moram reći da je Fulham na višoj razini od Stokea. Hajdukov protivnik igra jako čudno i ako bijeli nametnu naš ritam i spuste loptu na zemlju, imaju velike šanse", rekao je Jurčić.

Uskočio je sportski direktor, trenerova sjena Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne treba zaboraviti čestitati Varaždinu na čudesnom rezultatu protiv Dinama u Bukureštu!".

A onda je Jurčić krenuo u neočekivanom smjeru, očito pogođenim kritikama zbog Dinamove igre, ali i zlobnim komentarima na račun njegovog skakanja pored aut-linije dok vodi utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da Joseu Mourinhu UEFA-e treba smanjiti kaznu (danas se odlučuje o tom slučaju), a svima koji vole kritizirati iz fotelje poručio bih da odu na ribičiju. Tamo je mirno, gledaju u plovak, broj otkucaja srca je 60... Idealno! A nogomet je ipak nešto sasvim drugo", poručio je Jurčić.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107270858006 arti-201107270760006 arti-201107270171006

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo