Tužna vijest ujedinila Real i Barçu: Četvrtak je 'dan D'

19.12.2012.
19:16
VOYO logo

Vilanova je bio operiran u studenom 2011. godine, nakon čega se vratio trenerskom poslu, kao pomoćnik Pepa Guardiole, misleći da je najgore iza njega. No, španjolski mediji prenijeli su jutros vijest da se zloćudna bolest vratila i da je pred Vilanovom nova životna bitka.

"Real Madrid želi izraziti svoju podršku, ljubav i suosjećanje Barceloninom treneru Titu Vilanovi. Nadamo se da će se brzo oporaviti", stoji u priopćenju za medije na službenoj internetskoj stranici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se uvijek čeka da Barcelona u javnost izađe sa svojim priopćenjem, a to bi se moglo i trebalo dogoditi nakon klupskog treninga, koji je pak zatvoren za javnost.

Vilanova je u svojoj prvoj godini kao trener predvodio Barcelonu do 15 pobjeda i jednog remija u 16 utakmica Primere. To je ujedno i najbolji start neke momčadi u povijesti španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Real Madrida, riječi podrške Vilanovi pristižu iz cijelog svijeta, iz apsolutno svih sportova. Putem Twittera oglasili su se, između ostalog, Rafael Nadal, Marcelo, De Gea i mnogi drugi brojni klubovi i igrači.

Trener katalonskog nogometnog diva Barcelone Tito Vilanova bit će u četvrtak podvrgnut operaciji kako bi se uklonio mali maligni limfni čvor s mjesta blizu kojeg mu je prije godinu dana uklonjen tumor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju španjolskih medija, doktori koji će operirati Vilanovu vrlo su optimistični i vjeruju u puno ozdravljenje Barceloninog stratega. Doktori tvrde da je ova operacija daleko laganija od one prve u studenom prošle godine, te vjeruju da će Vilanova Božić i Novu godinu provesti u krugu svoje obitelji.

Navodno je riječ od dva centimetara velikom limfnom čvoru, a prema prvim informacijama Vilanova bi se na trenersku klupu mogao vratiti već za mjesec dana! No, tu će odluku, s obzirom na zdravstvene probleme, donijeti sam Vilanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo