Portugalac dobio zapovijed, dovesti Luku Modrića

Pred novim trenerom Chelseaja Andre Villas-Boasom nekoliko je zadataka, a najvažniji će biti dovesti hrvatskog reprezentativca Luku Modrića na Stamford Bridge.

23.6.2011.
15:35
VOYO logo

Portugalski stručnjak Andre Villas-Boas u narednoj će sezoni morati osvojiti englesko prvenstvo, a po mogućnosti i Ligu prvaka želi li do kraja odraditi svoj trogodišnji ugovor na Stamford Bridgeu.

Pred bivšim trenerom Porta nekoliko je velikih zadataka koje mora napraviti želi li ponoviti uspjehe Jose Mourinha, a jedan od njih je nabaviti novog playmakera. Frank Lampard na zalasku je karijere, a Michael Essien, John Obi Mikel i Ramires nikad nisu bili pravi razigravači. Na njegovo mjesto idealno bi se uklopio Luka Modrić, tvrdi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako rijetko daje završni pas i postiže pogotke, on ima jedinstvene vještine koje su neophodne za momčad s ambicijama kao što je Chelsea", navodi portal.

Uz dolazak hrvatskog reprezentativca, 33-godišnji Villas-Boas morat će poraditi na tome da ne izgubi kontrolu nad svlačionicom jer ključni igrači su stari kao i on. Bivši trener Chelseaja Carlo Ancelotti često je imao trzavice s Johnom Terryjem, Frankom Lampardom i Didierom Drogbom, tako da Portugalac mora biti itekako oprezan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavobolju bi Malom Mourinhu mogli stvarati i napadači. Naime, Didier Drogba ima već 33 godine i najbolje izvedbe su iza njega. U godinama je i Nicolas Anelka, pa će puno toga ovisiti o Fernandu Torresu, koji je na svoj prvi gol u plavom dresu čekao 13 utakmica. Ove godine priliku bi trebao dobiti i Daniel Sturridge, koji je prošle godine impresionirao na posudbi u Boltonu. Također postoji mogućnost da bi Villas-Boas iz Porta mogao dovesti Falcaa, najboljeg strijelca Europske lige prošle sezone.

Vezani članci:

arti-201106210102006 arti-201106200086006 arti-201106180153006 arti-201106180044006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo