NASTRADAO GLEŽANJ / Vatreni zbog ozljede morao već u prvom poluvremenu napustiti teren u iznenađujućem porazu svoje momčadi

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić zbog ozljede gležnja morao je napustiti travnjak u 24. minuti utakmice 29. kola talijanskog prvenstva u kojemu je Atalanta izgubila na svom terenu od Bologne sa 0-2 (0-0)

8.4.2023.
19:05
Profimedia
VOYO logo

Pogotke za pobjedu Bologne u nastavku utakmice postigli su Sansone (49) i Oroslini (86).

Atalanta je tako ostala šesta na ljestvici sa 48 bodova, tri manje od četvrtog Intera koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, dok je Bologna, za koju je Nikola Moro igrao do 84. minute, skočila na osmo mjesto sa 43 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu dva posljednja sastava lige Cremonese je kao gost svladalo Sampdoriju sa 3-2 (1-1). Domaći su dva puta vodili preko Lersija (15) i Lammersa (66), gosti su se vraćali golovima Ghiglionea (35) i Lohošvilija (85), da bi u petoj minuti nadoknade Sernicola (90+5) kompletirao preokret i šokirao gledatelje na trivinama. Ovom pobjedom Cremonese je preskočilo Sampdoriju, sada je ono 19. sa 16 bodova, a Sampdoria je na dnu sa 15. No, oba sastava mnogo zaostaju za 17. Spezijom koja sa 26 bodova drži zadnje mjesto koje osigurava ostanak.

Ranije u subotu nogometaši Fiorentine nisu uspjeli upisati 10. uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima, iako su bili veliki favoriti oni su na svom terenu odigrali samo 1-1 (1-1) protiv Spezije. Fiorentinu je u vodstvo doveo kapetan Biraghi (25) nakon solo-akcije i podosta sreće, no ubrzo potom N'Zola (32) se odlično snašao okružen domaćim igračima i uspio poravnati na, pokazat će se, konačnih 1-1. Josip Brekalo igrao je za Fiorentinu od 60. minute. Deveta Fiorentina sada ima 41 bod, dok je Spezia 17. sa 26 bodova, sedam više od 18. Verone koja se nalazi u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Napoli sa 74 boda, drugi Lazio ima 55.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo