PONUDA KOJA SE (NE)ODBIJA: / Napoli za Icardija ponudio cifru od koje boli glava

Image
Foto: AFP

Talijanski prvoligaš Napoli je za napadača Intera Maura Icardija (23) ponudio 52 milijuna eura, prenosi Footbal Italia.

27.7.2016.
21:03
AFP
VOYO logo

Nakon što su prodali sjajnog strijelca Gonzala Higuaina Juventusu za 94 milijuna eura, čelnici Napolija krenuli su u potragu za novim napadačem. I čini se kako su ga našli! Barem ako je vjerovati cifri koju su ponudili čelnicima Intera. Napolijevo prvo ime na listi želja je Mauro Iciardi i za njega su Napolitanci spremni dati 52 milijuna eura. Ovo je već četvrta Napolijeva ponuda, no Inter za sada ne popušta. Veliki interes za argentinskog napadača pokazao je i Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Icardi nije na prodaju'

"Dobili smo nekoliko zanimljivih ponuda, ali Icardi nije na prodaju. On je naš kapetan i važan dio naše momčadi," kazao je Interov vlasnik Erick Thohir. No, sad se postavlja pitanje kako će na to reagirati Icardijeva supruga i agent, kontroverzna i fatalna plavuša Wanda Nara koja je prošlog tjedna putem Twittera neporezno otkrila kako se nalazi u Londonu, a ubrzo nakon toga osvanula je informacija kako ima dogovoren sastanak s Arseneom Wengerom i ostalim Arsenalovim predstavnicima oko prelaska njezinog supruga u ‘Topnike’ za oko 43 milijuna funti.

FATALNA PLAVUŠA NEOPREZNO OTKRILA VELIKU TAJNU: Je li Wenger konačno pronašao svog klasnog napadača?!

Atraktivna Wanda voli luksuz i novac

No čini se kako ta cifra nije zadovoljila Wandine velike financijske apetite. Atraktivna Argentinka poznata je da jako voli luksuz i novac, a ova ponuda Napolija nije mala. Wanda ima veliki utjecaj kod svojeg mlađeg supruga i biti će zanimljivo vidjeti hoće li i osobno početi pritiskati čelnike Intera da se njezinu ljubav proda u Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kontroverzna Wanda je bivša argentinska TV zvijezda koja se itekako dobro snašla u menadžerskim vodama. Ona se nekoć prezivala i Lopez, u vrijeme kad je bila supruga Icardijevom nekadašnjem suigraču Maxiju Lopezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Icardi i Lopez upoznali su se dok su igrali u Sampdoriji i bili su dobri prijatelji dok ih nije razdvojila fatalna Argentinka. Između ostalog odbili su se rukovati susrevši se na travnjaku uoči utakmice Serie A, a njihova netrepeljivost pod povećalom je medija.

Vrijedi spomenuti i kako je Icardi u Inter stigao 2013. iz Sampdorije, a kao klinac tri godine je bio član Barcelonine mlade momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo