LOVA DO KROVA

PONUDA KOJA JE IZAZVALA POTRES: Za Vatrenog daju 50 milijuna eura, Inter ga mora prodati!?

U talijanskom velikanu Interu u velikim su problemima zbog bogate ponude koja je ovih dana stigla za hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića (24), piše portal Calciomercato.

Brozović je loše krenuo u aktualnu sezonu, imao je puno nesporazuma s bivšim trenerom Frankom de Boerom, bio čak i udaljen iz prve momčadi na neko vrijeme, ali kasnije je uhvatio nekadašnju formu i danas je jedan od glavnih aduta novog trenera Stefana Piolija.

ONI SU SVOJE REKLI: Prodati Brozovića za 50 milijuna eura? Interovi navijači imaju poruku za klupski vrh

Što će reći Brozović?

Nedavno je potpisao novi ugovor u koji je ugrađena i odštetna klauzula od 50 milijuna eura. A upravo je ponuda s tim iznosom navodno stigla na San Siro iz jednog neimenovanog kineskog kluba.

U Interu su sada u neugodnoj situaciji jer prodaja ponajboljeg igrača sigurno nije potez koji bi dobro sjeo navijačima. Ali s druge strane, klub ima problema s financijskim fair-playom, a 50 milijuna eura bi značajno popravilo situaciju. Calciomercato podsjeća da je Inter kupio Brozovića od Dinama za 7,5 milijuna eura, tako da bi prodajom imao profit od gotovo 45 milijuna eura.

Naravno, ostaje pitanje i što bi rekao sam Brozović. U Kini bi sigurno imao basnoslovnu plaću, ali odlazak na Daleki istok sa samo 24 godine ne djeluje ambiciozno sa sportskog gledišta. Čini se da je i pred igračem i pred klubom teška odluka…

Povratak na Net.hr