PONOĆNA EKSKLUZIVA POZNATOG NOVINARA / ‘Zidane je odlučio napustiti Real’; Dva slavna imena sada su glavni kandidati za klupu Madrida

Image
Foto: Profimedia

Čini se da je došao kraj ove priče

26.5.2021.
23:33
Profimedia
VOYO logo

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je svojim igračima da će napustiti Kraljevski klub na kraju sezone, objavili su prije desetak dana španjolski mediji.

Onda Cero je tada naveo da je Zidane obavijestio igrače o svojoj odluci prije  prvenstvene utakmice (2-2) protiv Seville nakon koje je Real propustio priliku da zauzme vodeće mjesto na ljestvici,  dok je Marca objavila da se obratio momčadi 8. svibnja prije te utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinara u hoće li voditi klub i sljedeću sezonu, Zidane nije dao nikakva jamstva.

Oglasio se Romano

“Ne znam što će se dogoditi. Ja sam ovdje, igramo sutra i sljedeći tjedan, ali ne znam što će se dogoditi nakon toga jer je ovo Real Madrid,” kazao je Zidane na konferenciji za novinare organiziranoj uoči ogleda protiv Athletic Bilbaoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Međutim, sada je poznati talijanski novinar FabrizioRomano ekskluzivno objavio da je  Zidane odlučio napustiti Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane je napustio klub 2018. nakon što je s njim osvojio treći uzastopni naslov u Ligi prvaka, ali se vratio 10 mjeseci kasnije. Napustio je klub kao igrač 2006. kada je otišao u igračku mirovinu.

Posljednjih dana dosta se govorilo da bi MaxAllegri mogao preuzeti Kraljevski klub. No, tu je sada i AntonioConte u igri nakon što je napustio Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo