POMAHNITALI NEYMAR UDARIO NAVIJAČA ŠAKOM U GLAVU: / Internetom kruži skandalozna snimka napada brazilske zvijezde

Image
Foto: Screenshot

Neymar udario navijača

28.4.2019.
8:23
Screenshot
VOYO logo

Brazilskoj nogometnoj zvijezdi Neymaru, sinoć na Stade de Franceu u Parizu, nije baš najbolje sjeo poraz njegovog PSG-a u finalu Kupa Francuske od senzacionalnog Rennesa. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Izgubio živce

Naime, dok je išao na tribinu po utješnu medalju izgubio je živce. Kako se vidi na snimkama koje su se pojavile nadruštvenim mrežama, Neymara je razljutio jedan navijač Rennesa koji ga je snimao mobitelom i onda mu nešto dobacio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desni 'direkt'

Neymar mu je prvo maknuo ruku, navijač mu se približio i nešto mu rekao što je očito izbacilo Brazilca iz takta. I onda ga je Neymar udario nešto nalikom desnom direktu, ravno u glavu. Navijač koji je stajao pored, prilikom verbalnog sukoba, prvo je pokušao Neymara uhvatiti za ruku i spriječiti ga, ali na kraju se samo smijao na situaciju.

Image
Foto: AFP

Neymar

Nakon utakmice, nije štedio svoje suigrače...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar nije štedio ni svoje suigrače

"Puno njih mi djeluje izgubljeno, kao da ih nije niti malo briga za ništa. Moraju manje pričati, a više slušati. Nekad netko od starijih igrača nešto govori, a oni ništa. Trener nešto govori, a njih opet nije briga. Nedostaje im poštovanja. Ja se nisam tako ponašao u njihovim godinama", izjavila je zvijezda PSG-a, prenose francuski mediji.

Nogometaši Rennesa nadoknadili su dva pogotka zaostatka i boljim izvođenjem jedanaesteraca sa 3-2 (1-2, 2-2) pobijedili favorizirani PSG u finalu Kupa Francuske odigranom na Stade de Franceu te po treći put u klupskoj povijesti osvojili ovaj trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe dobio crveni

Parižani su poveli 2-0 pogocima dvojice brazilskih reprezentativaca, Danija Alvesa u 13. minuti i Neymara u 21. minuti. Rennes je smanjio autogolom Kimpembea u 40. minuti, a strijelac izjednačujućeg pogotka bio je Mexer u 66. minuti.

Do kraja osnovnog dijela utakmice, kao ni u polusatnom produžetku nije bilo pogodaka pa je o trofeju odluka pala izvođenjem jedanaesteraca, u koje je PSG ušao oslabljen, jer je pred kraj produžetka isključen Kylian Mbappe, zbog opasnog starta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo