Žurilo mu se / Policija traži nekadašnju zvijezdu Atletico Madrida: Bivša žena ga uhvatila s drugom, on ju pregazio autom

Image
Foto: Profimedia

Argentinac je bio u Atleticu od 2010. do 2012. i u tom razdoblju upisao 44 nastupa i zabio pet golova.

14.4.2022.
17:54
Profimedia
VOYO logo

Bivši igrač Atletico Madrida i sadašnji nogometaš Boce Juniorsa Eduardo Salvio nalazi se pod istragom policije nakon što je, navodno, automobilom pregazio vlastitu ženu dok se nalazio s ljubavnicom.

Salvio se nedavno rastavio s modelom Magali Aravenom. Ovaj je bivši par bio zajedno deset godina, a imaju i dvoje djece. Incident se navodno dogodio u četvrtak ujutro, a 35-godišna Magali sama je otišla do policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žena je otišla pričati sa svojim suprugom, koji se nalazio u automobilu s drugom ženom. Osumnjičeni je vozio naprijed i pogodio gospođu Aravenu," rekao je glasnogovornik lokalne policije.

Trenutno je u bijegu

Argentinac je bio u Atleticu od 2010. do 2012. i u tom razdoblju upisao 44 nastupa i zabio pet golova. Dio tog perioda proveo je i na posudbi u Benfici, kojoj se kasnije pridružio u transferu i tamo proveo sedam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor koji je blizak istrazi rekao je: "Istražitelji rade na prikupljanju dokaza. Salvio neće pobjeći policiji. Saznali su što se dogodilo iz izvješća njegove žene."

Magali je završila s lakšom ozljedom na donjem dijelu desne noge, a policija još uvijek traga za bivšim mužem koji je pobjegao s mjesta nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo