POLA EUROPE LUDUJE ZA VATRENIMA: / Ova dvojica Hrvata postala su jako tražena roba

Image

Iako su ispali u osmini finala Eura od Portugala (0-1), hrvatska nogometna reprezentacija oduševila je na turniru, a naši reprezentativci postali su rijetko tražena roba!

27.6.2016.
6:45
VOYO logo

Tako su Marcelo Brozović, Milan Badelj, Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Marko Rog došli pod povećalo europskih klubova, ali najveći interes trenutačno sad vlada za možda i najboljim Vatrenim na turniru Ivanom Perišićem i Markom Pjacom.

Posljednji klub koji si je zagolicao maštu dovođenjem Perišića je engleski velikan Arsenal. Talijanski portal Calciomercato koji se bavi praćenjem transfera igrača i nogometnog tržišta piše kako Topnici žele spomenutog hrvatskog krilnog napadača Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić zapalio europske klubove

Hrvatski reprezentativac ‘zapalio’ je europske klubove svojim nastupima na Euru, a mnogi ga svrstavaju i među najbolje igrače koji su nastupili u Francuskoj.

Perišića trener Topnika Arsene Wenger vidi kao idealnu zamjenu za ‘vječnog talenta’, brzonogog Thea Walcotta, čija je budućnost na Emiratesu upitna. Kao potencijalni kupci 27-godišnjeg krilnog igrača spominju se i Chelsea, Liverpool, PSG pa čak i velika Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ivan Perišić

Sletjela ponuda Liverpoola za Pjacu

Što se tiče Pjace, dinamovac se našao u fokusu posrnulog talijanskog velikana Milana koji u Dinamovoj zvijezdi vidi igrača koji bi ih mogao vratiti na pobjedničke staze.

Cijelu sezonu piše se o velikom interesu talijanskih klubova za talentiranog Pjacu, pogotovo velikana Milana, Intera te Fiorentine, međutim u jeku Eura u klub je, prema pisanju ugledne La Gazette dello Sport, sletjela ponuda Liverpoola, doznačena na 15 milijuna eura, no ona je odbijena, jer, navodno, Modri traže okruglih 20. Tijekom nedjelje su pak njemački mediji ustvrdili da je za Pjacu zagrizla i Borussia Dortmund, koja ga vidi kao idealnu zamjenu za odlazećeg Mhitarjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo