POKORIO JE PRVU HNL, BIO NAJBOLJI STRIJELAC I SADA ODLAZI: / Rijekin golgeter prelazi u slavni klub i to za pristojnu odštetu

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Navodno su Rijeci spremni platiti i pristojnu odštetu u visini od četiri do pet milijuna eura

11.8.2020.
23:00
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Ove sezone bio je uistinu najbolji napadač Prve HNL. Vodeći strijelac Rijeke i HNL-a, Antonio Čolak, odigrao je sezonu iz snova, a to mu je na koncu priskrbilo i mogući životni transfer.

Naime, prema tvrdnjama Sportskih novosti, Čolaka u svoje redove želi dovesti ukrajinski velikan Dinamo iz Kijeva. Kijevljani su navodno Rijeci spremni platiti i pristojnu odštetu u visini od četiri do pet milijuna eura i to bi navodno trebalo zadovoljiti predsjednika Damira Miškovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

25.07.2020., Stadion Rujevica, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, HNK Rijeka, NK Istra 1961. Antonio Mirko Colak Photo:

Čolaka žele mnogi klubovi, spominjao se PAOK, Stuttgart, pa čak i zagrebački Dinamo, ali na koncu nitko nije ponudio dovoljno novca, a Mišković očito ne pristaje na svotu manju od ove koju nudi Kijev.

Pregovori su navodno tek u početnoj fazi, ali postoji dobra šansa da se transfer realizira jer Mišković je rekao da su svi igrači na prodaju, no isto tako je kazao i da ih neće prodati ako za njih ne dođe zadovoljavajuća odšteta. Vidjet ćemo je li ova Dinamova dovoljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo