POJAVILE SU SE GLASINE DA BI LIVERPOOL MOGAO OSTATI BEZ TITULE: /

'Nije pošteno, najbolji smo i netko to želi obrisati'

Image
Foto: Profimedia

Liverpool je posljednji naslov prvaka osvojio prije 30 godina

19.5.2020.
8:48
Profimedia
VOYO logo

U trenutku prekida natjecanja zbog pandemije koronavirusa Liverpool je bio uvjerljivo prvi na ljestvici Premierlige. Redsi imaju čak 25 bodova više od drugoplasiranog Manchester Cityja, a do kraja prvenstva mora se odigrati još samo devet kola. Nagađa se da bi se sezona mogla nastaviti sredinom srpnja i završiti u ubrzanom tempu, no nagađa se i o drugom scenariju koji ne odgovara Liverpoolu.

Kako je sezona prekinuta zbog pandemije, pojavile su se glasine da bi se ona mogla poništiti i Liverpool bi ostao bez prvog naslova prvaka nakon 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Craig Milner/News Images / Shutterstock Editorial

.

Odigrano 76 posto sezone

Trener RedsaJurgen Klopp u internetskom razgovoru s akademijom Njemačkog nogometnog saveza rekao je kako bi takva odluka bila izuzetno nepoštena.

"Priča se da bi se sezona mogla poništiti. Odigrali smo 76 posto sezone i netko bi to htio pobrisati. To ne bi bilo pošteno jer smo najbolji domaćin, najbolji gost i trebamo osvojiti naslov. Možete me pitati kako mogu razmišljati o nogometu dok ljudi umiru, no ja to ne radim. Kao i svaka druga grana biznisa i mi moramo razmišljati o tome što će biti nakon pandemije", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo