MNOGI NE ZNAJU NI DA POSTOJI OVA SNIMKA ĆIRE I VATRENIH IZ '98.: / Pogledajte što se događalo u busu nakon legendarnog prvenstva

Image

Poznata je i jaka privrženost Ćire Blaževića nekadašnjem predsjedniku Tuđmanu s kojim je bio dobar prijatelj

22.3.2021.
14:48
VOYO logo

Brojne su poznate i manje poznate priče ispričane o legendarnim originalnim Vatrenima i njihovom pohodu na svjetsku broncu 1998. godine. Tadašnji izbornik Miroslav Ćiro Blažević ispričao je kroz godine brojne anegdote vezane uz te dane ponosa i slave, a na internetu se pojavio i zanimljiv video.

Na Facebook stranici "Izbornik" objavljen je video na kojem Blažević nakon osvojene bronce stupa u kontakt preko telefona s tadašnjim predsjednikom Franjom Tuđmanom koji mu čestita na uspjehu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećoj sceni u autobusu trener svih trenera najavljuje svojim igračima kako je predsjednik čestitao de da će "biti nešto i u gotovom". Pogledajte snimku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata je i jaka privrženost Ćire Blaževića nekadašnjem predsjedniku Tuđmanu s kojim je bio dobar prijatelj. Legendarni Ćiro navodno je jednom posjetio Tuđmana dok je imao gripu te mu rekao kako bi rado on preuzeo tu gripu, samo da Tuđman ozdravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo