Povratak veterana / Pojačanje u Interu: Doveli iskusnog veznjaka, bivšu zvijezdu Varteksa i Rijeke

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zaprešićani se nadaju da će im donijeti impuls koji je potreban da se izdignu s osmog mjesta na ljestvici hrvatskog prvenstva

19.11.2018.
18:05
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Vezni red zaprešićkog Intera jači je za jednog iskusnog igrača. Zaprešićani su na svojim stranicama službeno predstavili Josipa Brezovca (32), iskusnog zadnjeg veznog koji je svojevremeno igrao za Dinamo, Rijeku, Slaven Belupo i Sheriff Tiraspol.

Brezovec se prolavio igrama za Varteks, a odigrao je nakon toga i nekoliko utakmica za Dinamo koji ga je brzo proslijedio u Slaven Belupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunac karijere u Hrvatskoj doživio je u Rijeci, gdje je bio "kamen temeljac" i glavni pokretač akcija u veznom redu. Za vrijeme Volpijeve "vladavine" u Rijeci brezovec je poslan na posudbu u Speziju, gdje se nije proslavio.

U moldavskom Sheriffu odigrao je jednu fantastičnu sezonu u kojoj je upisao 13 pogodaka i 14 asistencija te osvojio naslov državnog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Hrvatsku nije bio najbolji za Josipa. Odigrao je nekoliko utakmica za Slaven Belupo i za Varaždin, a Zaprešićani se nadaju da će im donijeti impuls koji je potreban da se izdignu s osmog mjesta na ljestvici hrvatskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo