POHVALE I KRITIKE: / Independent tvrdi da je Modrić zasjenio baš sve zvijezde, ali i da je jedan Hrvat podbacio

Image
15.6.2016.
15:14
VOYO logo

Neki su se već dokazali, tvrdi internetski dnevnik, pa tako nastavlja da je Andres Iniesta bio je sjajan u pobjedi Španjolske protiv Češke, spominje i Garetha Balea i njegov (pomalo slučajan) gol iz slobodnog udarca, dok se za Luku Modrića kazuje da je u pobjedi Hrvatske odigrao tako da je njegova predstava bila dosad najbolja od svih nogometaša koji se natječu u Francuskoj.

Među one koji su ostali manje primjetni, a od kojih se očekivalo više nalaze se nogometne veličine poput Cristiana Ronalda "koji je velik dio utakmice bio nevidljiv", Zlatana Ibrahimovića "koji je izgledao kao da ga mnogo toga brine" i Paula Pogbe "koji je imao nebrojeno mnogo loših dodavanja i bio sebičan". Spominju se i Robert Lewandowski "koji nije imao niti jedan udarac prema golu", Raheem Sterling "čija se igra kako je utakmica odmicala pogoršavala", ali i, među još nekima, Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Juventusovog hrvatskog nogometaša Independent piše sljedeće: "Činio se nedoraslim ulozi jedinog hrvatskog napadača i često je bio teroriziran od turskog para Topal-Balta. U utakmici protiv Češke, Mandžukić će biti suočen s Petrom Čechom, jednim od najboljih golmana cijelog turnira."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo