POGLEDAJTE VIDEO IZ SVLAČIONICE MANCHESTER CITYJA: / Nova Amazonova serija otkriva Pepove metode uspjeha

Image
Foto: screenshot

Amazon je skupo platio da bi mogao prikazati kako stvari izgledaju u svlačionici Cityja

24.7.2018.
15:19
screenshot
VOYO logo

Općepoznato je da Pep Guardiola ima specifične metode koje koristi u radu sa svojim igračima, a u dokumentarcu, za koji je Amazon platio 11 milijuna eura kako bi dobio dozvolu da prati Guardiolu i igrače, najbolje se vidi do kojih granica je spreman ići.

Pod okom kamere

Kamere su pratile igrače Cityja i njihovog trenera za vrijeme prošle sezone, a imali su sreću da je upravo ta sezona bila sezona najvećeg ligaškog uspjeha u povijesti lige i rekordna po mnogim drugim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U traileru za seriju "All or Nothing" koja je proizašla kao plod te suradnje, a službeno izlazi 17. kolovoza ove godine, otkriveni su detalji Guardiolina odnosa s igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je dozvoljeno

"Branit ću vas do kraja naših života na press konferencijama, ali u svlačionici ću vam reći istinu.", govori Guardiolu u prikazanom videu pa nastavlja: "Neki od vas igraju bolje kad su ljuti na mene, nema veze, ako me morate mrziti, mrzite me, uopće nije problem."

Sigurno je da su ovakve nesvakidašnje metode nešto što je od Guardiole napravilo jednog od najboljih trenera današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo