Užas / Pogledajte kako je srpski trener bježao od ljutitih engleskih navijača

Image

Navijači engleskog drugoligaša provalili u teren zbog srpskog trenera. Pobjegao je

14.2.2022.
10:55
VOYO logo

Veljko Paunović (44) trener engleskog drugoligaša Readinga, nanizao je osam poraza zaredom. Nakon posljednjeg morao je bježati  navijača tog kluba koji su s tribina utrčali u teren kako bi se obračunali sa srpskim trenerom . Osmi poraz u isto toliko zadnjih utakmica, 2:3 protiv Coventryja, ostavio je Reading s realnom opasnošću ispadanja u treću ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon novog neuspjeha navijači su provalili na travnjak i krenuli prema klupi Veljka Paunovića kako bi se obračunali s njim. Srpski trener hitro je pobjegao u svlačionicu,a prije utakmice navijači su prosvjedovali protiv Paunovića pjevajući pjesme u kojima traže njegov odlazak te istaknuli transparent s tom porukom. 

Paunović je s U-20 reprezentacijom Srbije osvojio SP 2015. Nakon toga je četiri godine vodio Chicago Fire. Reading je preuzeo prije prošle sezone, te jedva izborio naizgled sigurno doigravanje za Premiership. Ove godine će se Paunović teško spasiti otkaza. U spomenutom aktualnom nizu poraza nekadašnji premierligaš ispao je iz FA Kupa od šestoligaša Kidderminster Harriersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo