Pogledajte kako je BiH dočekala svoju momčad!

Reprezentacija BiH opet se nije uspjela plasirati na veliko natjecanje, no navijači ne tuguju previše. Svoje heroje su dočekali pjesmom te optimistično čekaju borbu za odlazak na SP 2014.

16.11.2011.
23:17
VOYO logo

Dio reprezentacije BiH, koja je u uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Portugala u Lisabonu izgubila sa 6:2, dočekan je u Sarajevu i više nego dostojno.

Zmajevi su, kao i u kvalifikacijama za prošli SP kada ih je vodio Ćiro Blažević, propustili priliku osigurati prvi nastup na nekom velikom natjecanju, no navijači su ih ipak dočekali kao heroje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/L84xcVgmYoY?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Portal Sarajevo X javlja da se na aerodromu u Sarajevu pojavilo oko četiristotinjak navijača koji su pjevali i skandirali svojim ljubimcima, dok je izbornik Safet Sušić od jedne dame dobio i poljubac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su složni u mišljenju da ovo nije bio neuspjeh te optimistično čekaju kvalifikacije za SP 2014. u Brazilu.

"Sinoć smo izgledali kao San Marino u najboljem izdanju, ali nema veze! Glavu gore, idemo dalje, u kvalifikacijama za SP 2014. možemo osvojiti prvo mjesto", "Naši Zmajevi, naš ponos!", "Svi u napad, jedan je Pape!", "Safet, narodni heroj", samo su neki od komentara navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo