Pogledajte potez Mandžukića koji izazvao paniku u Bayernu

S hrvatskim nogometnim reprezentativcem Marijem Mandžukićem nema šale, pa čak ni na treningu. To se na svojoj koži uvjerio Bastian Schweinsteiger.

27.2.2014.
14:30
VOYO logo

Na početku druge polovice sezone njemačke Bundeslige trener aktualnog prvaka Europe i Njemačke, Bayerna, Pep Guardiola izostavio je našeg reprezentativca iz momčadi, jer se, kako se kasnije saznalo, nije dovoljno trudio na treninzima.

Sudeći prema posljednjem videu s treninga minhenskog giganta, ovoga je puta Mandžukić ipak pretjerao s trudom, jer je umalo unesrećio svog suigrača Bastiana Schweinsteigera, inače vrlo sklonog ozljedama u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je s obje noge ušao na Schweinsteigera koji je imao loptu, te ga toliko jako pokosio da Nijemac 15-ak sekundi nije mogao stati na noge, a tko zna koliko još nakon toga, s obzirom na to da je video okončan.

Mandžukić se odmah ispričao svom suigraču, no vjerojatno je poslije ipak dobio jezikovu juhu od svog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/_K0gVGMBVR0

Njemački veznjak Bayerna Bastian Schweinsteiger nije pretrpio težu ozljedu nakon žestokog uklizavanja Marija Mandžukića na treningu minhenskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni reprezentativac u Schweinsteigera je ušao jako oštro, s dvije noge, a ovaj je pao na travnjak držeći se bolno za gležanj lijeve noge.

Mandžukić se odmah potom ispričao suigraču, a Schweinsteiger je odradio trening do kraja bez poteškoća. Bild stoga navodi da će konkurirati za subotnji bundesligaški ogled protiv Schalkea, a hoće li ga i započeti ovisi o treneru Pepu Guardioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog operacije gležnja desne noge Schweinsteiger je pauzirao tri mjeseca, a u startnu se postavu vratio tek prošlog vikenda u utakmici protiv Hannovera.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo