Počele 'prijetnje' prije derbija Hajduka i Dinama!

'Čujem da nam Splićani spremaju poseban doček, ali na prijetnje se na obazirem.

11.3.2011.
17:36
VOYO logo

Dinamov je trener opet je nezadovoljan medijima koji mu prodaju igrače preko novina, koji pišu da je Dinamo povlašten među sucima, koji ne vide greške na račun plavih, koji o njemu svašta pišu.

"Ne znam otkud dobivate sve te informacije. Valjda se i mene nešto pita o Vrsaljkovoj prodaji. On je odigrao tri utakmice i već ga prodajete, moralo je to utjecati na njega. A čudi me i HNS, ti koji šalju pozive za reprezentaciju, a ne pitaju trenera o igraču. I brine me ta Vrsaljkova ozljeda", kaže Vahid Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa sobom je donio popis spornih detalja iz utakmice sa Slavenom Belupom.

"To nikoga ne zanima, a vidi se da je Kramarićev pogodak regularan, da je igrač Slavena Belupa dvaput igrao rukom, a jedanaesterac nije suđen. Nismo mi nimalo povlašteni kod sudaca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavi u subotu igraju u Vinkovcima, nema Bišćana, Vrsaljka, Mesarića, Chage, Rukavine. No, Badelj je u redu, putuje i Sammir. Je li spreman?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može biti spreman, kako bi bio kad tri mjeseca nije odigrao utakmicu. Spreman je igrač koji prođe pripreme i odigra sedam, osam utakmica. On nije fenomen, nakon tri mjeseca neigranja ne može biti spreman".

Uoči Hajdukova dolaska u Maksimir sljedećeg vikenda utakmica s Cibalijom plavima je posebno važna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Važna je svaka, a sad bismo pobjedom podigli momčad pred derbi. Čujem da nam spremaju poseban doček. No, na prijetnje se na obazirem. Ne fizičke ili nekakve druge, već nam spremaju utakmicu punu motiva, kažu da nam neće biti lako. A protiv Dinama svi igraju defenzivno, općenito se u Hrvatskoj igra previše defenzivno, valjda se treneri boje za svoj posao u slučaju poraza", i dodao jedno upozorenje prije puta u Vinkovce:

"Momčad bez Bišćana, Sammira i Vrsaljka ne može biti ista kao s njima. Uzmite Barceloni Messija i to više nije Barcelona".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103100817006 arti-201103030476006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo