POČELA OPERACIJA MESSI: / Zvijezda Barce s prvim danom nove godine može pregovarati s kim hoće, dva kluba već u igri

Image
Foto: Profimedia

Svi se pitaju hoće li i iduće sezone nositi dres katalonskog velikana

1.1.2021.
11:17
Profimedia
VOYO logo

S prvim danom nove godine LionelMessi može slobodno pregovarati s klubovima oko potencijalnog transfera ovog ljeta. Argentinac je početkom sezone bio spreman otići s Camo Noua, ali je na koncu ipak ostao. Do kada, nitko ne zna. Pa ni on sam.

Španjolska Marca posvetila mu je naslovnicu u prvom broju 2021. -'Messi može pregovarati s drugim klubovima', pišu i napominju kako mu ugovor istječe za samo šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističu kako su PSG i Manchester City zainteresirani za njegove usluge. Međutim, Marca piše i kako još nikakva odluka nije donesena te da će nadolazeći izbori za predsjednika kluba imati veliki utjecaj na konačan rasplet ove sage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski Le Parisien, u međuvremenu, navodi kako Mauricio Pochettino, čije je imenovanja na klupi PSG-a pitanje dana, želi opet spojiti Neymara i Messija.

Francuski prvak navodno se nada kako mogu iskoristiti njegovog dobrog prijatelja Neymara i nagovoriti ga da im se priključi. Prijetnja im je City jer je poznato koliko Argentinac cijeni Pepa Guardiolu s kojim je u Barceloni osvojio apsolutno sve trofeje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo