POBJEDA U SJENI AFERE USKOK: / Zdravko Mamić s tribina pratio rasturanje Vardara

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

I dok u Hrvatskoj bujaju strasti zbog USKOK-ove istrage nad Zdravkom i Zoranom Mamićem zbog utaje poreza, primanje i davanje mita, nogometaši Dinama odradili su novu pripremnu utakmicu u Sloveniji.

2.7.2015.
21:33
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Utakmica je bila odigrana dva puta po 60 minuta. Soudani je zabio za vodstvo Dinama u 9. minuti, da bi samo devet minuta poslije Vardar izjednačio golom Blaževskog. Tada je cijela makodonska kluba ušla na teren i zamalo je izbila tučnjava dvojice golmana. Krajem prvog poluvremena Junior Fernandes je zabio za 2:1.

U drugom poluvremenu Dinamo se veselio golovima Gojaka i autogolu Petkovskog. Samo dva dana nakon što je u višemilijunskom transferu stigao iz Splita u Dinamo, za Modre je debitirao Marko Rog. U ovoj utakmici je igrao 45 minuta, a trener Dinama bio je zadovoljan njegovim debijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Situacija nije previše utjecala na momčad'

" Rog je bio rastrčan, vidi se po njegovom postavljanju da je riječ o odličnom igraču, znali smo koga dovodimo", kazao je Zoran Mamić, koji se osvrnuo na situaciju oko USKOK-a.

"Ne bih rekao da je previše utjecalo na momčad, mjesecima smo izloženi svakakvim pritiscima", izjavio je Zoran Mamić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad je jako umorna, vidi se da im nedostaje šprinta, zadovoljniji sam drugim više nego prvim poluvremenom, malo je pala vrućina pa su igrači bili rastrčaniji, ali osjeća se veliki umor igrača", jasan je trener Dinama, piše 24 sata.

Zdravko Mamić je susret pratio s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo