'Pobijedili smo, a mislim da ne možemo igrati gore'

Serija pobjeda Interovih nogometaša se nastavlja. U nedjelju su dobili osmu utakmicu zaredom (sedam u Seriji A i jednu u Kupu), a na San Siru su u sklopu 19. kola pobijedili rimski Lazio 2:1.

23.1.2012.
12:22
VOYO logo

Pogotke su za domaćina postigli Diego Milito i Giampaolo Pazzini, a treba reći da je Inter time došao već do četvrtog mjesta na ljestvici i ima samo šest bodova manje od Juventusa.

No, Inter je prilično sretno došao ovom prilikom do bodova budući da su bolji dojam ostavili gosti. Lazio je stvorio više izglednih prilika, bolje je igrao, ali im je to na kraju malo vrijedilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=G4bWwcb0qwHc8awJ
szólj hozzá: INT "Jedino što treba pamtiti iz ove večeri su tri boda. Ništa drugo nije funkcioniralo, pitanje je možemo li igrati slabije og ovoga. Nedavno smo protiv Milana zbilja bili na visokoj razini, ali danas smo zakazali u mnogo čemu. Lazio nam je stvarao stotinu problema i čudno je kako smo iz svega izvukli pobjedu. Zapravo, spasile su nas dvije majstorije sjajnih igrača koje imamo", rekao je nakon utakmice domaći trener Claudio Ranieri. Gostujući trener Edoardo Reja je samo projurio pokraj predstavnika medija i kratko poručio: "Ovo smo trebali dobiti, nije pravedno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo