'Po talentu je Ćorić ispred Modrića i Kovačića'

Prijateljska utakmica protiv Šahtara i ostvareni rezultat (1:1) dala je krila nogometašima zagrebačkog Dinama za nastavak sezone i proljetni dio prvenstva.

4.2.2015.
11:07
VOYO logo

U razgovoru za Sportske novosti trener ModrihZoran Mamić dao je svoje viđenje priprema.

"Jako sam zadovoljan pripremama, načinom kako je momčad radila, uvjetima i pažnjom kakvima smo bili okruženi i u Rovinju i ovdje u Španjolskoj. Nažalost, ali tako je to u životu, nije bilo sve bajno, ozlijedili su se Jozo Šimunović, Josip Pivarić i Mario Musa. Ali radi se o sastavnom dijelu našeg posla. Dečkima želim da se što prije vrate u puni pogon, da se priključe momčadi", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica igrača zaslužili su posebnu pohvalu trenera.

"Leonardo Sigali. Moram ga istaknuti, odradio je fantastične pripreme."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi među njima je veliki Dinamov talent Ante Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante je blago našeg kluba, biser. Mora još povećati odgovornost u igri, mora biti racionalniji. Po našim mjerenjima fascinirajuće je da je Ante igrač koji najviše pretrči. Bilo bi dobro kad bi to još bolje racionalizirao. Po talentu u ovim godinama Ćorić je ispred Luke Modrića i Matea Kovačića! Jedino je Mateo u tim godinama bio ozbiljniji, Ćorić se još igra nogometa."

Dinamovom dragulju Ćoriću tek je 17 godina, pa nije ni čudo da je još zaigran, a njegov je talent neosporan. Proljetni dio sezone Dinamo otvara s prednošću od sedam bodova ispred drugoplasirane Rijeke, a prvi suparnik Modrima ove subote bit će Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo