PLETIKOSA PRONAŠAO DALIĆU NOVU DEVETKU: / 'Kad sam ga prvi put vidio, rekao sam da je to novi Ibrahimović'

Image
Foto: Screenshot HRT

Bivši Vatreni ima rješenje kako nadoknaditi činjenicu da u repki nema klasične špice.

22.11.2018.
8:57
Screenshot HRT
VOYO logo

Odlaskom MarijaMandžukića, a u nesretnim okolnostima i NikoleKalinića, iz reprezentacije izbornik Zlatko Dalić ostao je bez dvije najjače udarne igle u napadu. Iako je Andrej Kramarić zabio u zadnje dvije utakmice Španjolcima i Englezima još uvijek se mogu čuti riječi poput onih da imamo problem s napadom.

Mijenjati stil igre

"Nažalost, na horizontu ne vidim pravu devetku. Dalić će morati mijenjati stil igre. Naši vezni igrači morat će više preuzimati akcije na sebe. Kramarić je fenomenalan igrač, ali nije klasična devetka. Nakon odlaska Mandžukića i Kalinića ne vidim ni u mladoj reprezentaciji, ni u HNL-u igrača koji je tipična špica, koji bi mogao pomoći u reprezentaciji", rekao je bivši reprezentativni vratar StipePletikosa za Sportske novosti. No, jedno ime ipak je spomenuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neke nagovještaje daje Bruno Petković iz Dinama. Znam ga još dok je igrao za Trapani. Kad sam ga prvi put vidio, rekao sam da je to 'novi Ibrahimović'. Zbog nekakvih problema u nogometnom odrastanju sporo mu ide dokazivanje klase koju posjeduje", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo