PLANIRATE GLEDATI UTAKMICU NEGDJE VANI? / Evo kakvo nas vrijeme čeka, provjerite hoće li kiša pokvariti navijanje i doček

Image
Foto: PIXSELL

Čini se da će se najbolje zabaviti navijači na istoku zemlje te u Dalmaciji. U tim dijelovima danas ne bi trebalo biti kiše, a temperature će biti ljetne.

15.7.2018.
9:26
PIXSELL
VOYO logo

Dok svi željno iščekuju današnju finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva, u kojoj će Hrvatska za prvo mjesto igrati protiv Francuske, brojni navijači u cijeloj zemlji već su spremni tekmu gledati na otvorenom, zajedno. Iako se dobar dio zemlje jutros probudio s oblacima i kišom, čini se da navijače ni loše vrijeme neće omesti.

Prema aktualnoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, čini se da će se najbolje zabaviti navijači na istoku zemlje te u Dalmaciji. U tim dijelovima danas ne bi trebalo biti kiše, a temperature će biti ljetne. Toplo i vruće će biti i u ostalim dijelovima Hrvatske, no uz mogućnost kiše i mjestimičnih pljuskova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državni hidrometeorološki zavod javlja da će danas biti djelomice sunčano, a uz promjenljivu naoblaku u prvom dijelu dana mjestimice pljuskovi ili povremena kiša, ponajprije u gorskoj i središnjoj Hrvatskoj te na sjevernom Jadranu. U Dalmaciji i dalje sunčano i vruće, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za nedjelju.

Image
Foto: DHMZ

Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, a na sjevernom Jadranu i bura. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 25 do 30 stupnjeva Celzijusovih, u Dalmaciji ponegdje i malo viša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra, za kada je predviđen doček naših nogometaša, također bi mogao biti kišan dan, no temperature neće pasti.

U prvom dijelu dana djelomice sunčano. Zatim naoblačenje uz kišu, pljuskove i grmljavinu, najprije u zapadnim predjelima, a prema večeri i u noći na utorak u cijeloj zemlji. Lokalno je moguća i izraženija oborina, uglavnom na sjevernom Jadranu. Vjetar slab, a na Jadranu do umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 14 do 18, a na Jadranu između 19 i 23 °C. Najviša dnevna uglavnom između 26 i 31 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: DHMZ

Za sutra je Meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena izdao i žuto upozorenje za zagrebačku, karlovačku, gospićku i riječku regiju.

Image
Foto: DHMZ
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo