PITALI SMO GENIJALNOG LIVAKOVIĆA KAD IM JE BJELICA OBZNANIO SVOJE 'TAJNO ORUŽJE'? / Njegov odgovor nas je oduševio

Image
Foto: Screenshot: Facebook

'Bilo je to nešto što do sada baš nismo često vidjeli i svakako da nam je drago da se navijači potrude, jednako tako i mi na terenu da oni odrade svoj dio posla kako treba. Stvarno svaka čast'

19.9.2019.
7:45
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Nahvalio ga je Nenad Bjelica, kazavrši kako je "iza Ademija i Olma u praznim prostorima jako dobro čitao igru, te bio stvarno u svakom trenutku na pravom mjestu". Nikola Moro odigrao je vrlo dobru utakmicu, pa kad se pojavio u mix-zoni pred novinarima upitali smo ga da nam prokomentira veliku pobjedu Dinama...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znali smo sve njihove prednosti i mane'

"Da, hvala Bogu otvorili smo super. U biti, znali smo sve njihove prednosti i mane, a to se na terenu vidjelo, u svakom pogledu. Na kraju smo pobjedili, a krajnji rezultat sve pokazuje", kazao nam je Nikola Mori i nastavio:

Image
BJELICA NAM JE OTKRIO TAJNU IZ SVLAČIONICE: /

Izašao je oko ponoći kao pobjednik i odgovorio na ključno pitanje

Image
BJELICA NAM JE OTKRIO TAJNU IZ SVLAČIONICE: /

Izašao je oko ponoći kao pobjednik i odgovorio na ključno pitanje

"Dva dana prije utakmice trener nam je obznanio da ćemo igrati s trojicom u obrani. Prihvatili smo to jer smo vjerovali da možemo pobijediti. Sigurno da je ovaj sustav koji je šef promijenio pridonio pobjedi i tolikoj dominaciji. Anulirali smo sve njihove prednosti. Zatvorili smo sve njihove dobre igrače, a prema naprijed smo bili stvarno dobri. Ozljeda nije ništa, sve ok", rekao nam je Nikola Moro i na naše pitanje o atmosferi nam je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svaka čast svima koji su došli, koji su navijali od prve do zadnje minute'

"Svaka čast svima koji su došli, koji su navijali od prve do zadnje minute. Presretni smo zbog toga i želimo da ubuduće bude tako".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitali smo Nikolu jesu li igrači, zajedno s njim, prilikom izlaska na teren vidjeli veličanstvenu koreografiju na Sjeveru i kakva je bila reakcija?

"Bilo je to nešto što dosad baš nismo često vidjeli i svakako da nam je drago da se navijači potrude, jednako tko i mi na terenu da oni odrade svoj dio posla kako treba. Stvarno svaka čast".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Nikole More, na red je došao Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Malo se tko nadao ovakvom rezultatu, hvala navijačima, bilo je lijepo igrati'

"Malo se tko nadao ovakvom rezultatu, hvala navijačima, bilo je lijepo igrati. Trener je dobro postavio susret i dali smo četiri gola", izjavio je Dominik Livaković koji je imao onu fantastičnu obranu u 74. minuti, kad je Zapata ostao jedan na jedan s Livakovićem, topovski tukao, a vratar Dinama u padu podigao ruku i izbio loptu u korner za oduševljenje na tribinama i na klupi Dinama..

"Što imam misliti, čovjek se okrenuo, pucao, obranio sam, rukom... Ja sam tu za dečke, kao što su oni za mene u svakoj situaciji. Od Petka pa do dolje smo igrali obranu. Svi smo vjerovali u pobjedu. Dominirali smo u svakom segmentu igre. Atmosfera je bilo čudo, dali su nam dodatnu snagu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O koreografiji i promjeni sustava igre

Upitali smo Dominika kad im je trener kazao da će igrati s trojicom u obrani? To možete vidjeti od 17:49 u priloženoj Facebook snimci...

"Prije tri dana. Malo smo pričali u svlačionici, vidjeli smo kako smo stajali na terenu na treningu i to, vidjeli smo kako bi to stvarno moglo biti jako dobro", rekao nam je Dominik Livaković i na naše pitanje o koreografiji Boysa (jesu li je vidjeli') na Sjeveru nakon dugo vremena, rekao nam je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, vidjeli smo je. Vidio sam je još popodne iz sobe, jer su nam sobe tu. Stvarno fantastično".

Ostale izjave junaka Oršića i Petkovića možete vidjeti u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo