Skandalozan igrokaz: Pogledajte kako su igrači prisilili suca da prekine utakmicu

Krajnje je bizaran epilog imala prva utakmica regionalnog polufinala Peruanskog kupa između Defensor Bolivara i Defensor La Bocane. Sudac je bio prisiljen prekinuti dvoboj osam minuta prije kraja.

20.10.2014.
16:50
VOYO logo

Bolivar je u završnici utakmice gubio s 4:1, a zbog crvenih je kartona imao i dva igrača manje. Kako bi spriječili još teži poraz i sačuvali si kakve-takve šanse u uzvratu, igrači Bolivara su se jednostavno počeli bacati po travi. Točnije, u istom su trenutku čak petorica odglumila ozljede i legla na travnjak!

Namjera je bila jasna: prisiliti suca da zbog manjka raspoloživih igrača u jednoj momčadi prekine utakmicu. To se i dogodilo u 83. minuti, ali nažalost igrača Bolivara, dok su ležali na podu i čekali sučev zvižduk, primili su još jedan gol, pa je rezultat u trenutku prekida bio 5:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/dok-_IG29No

Uzvrat bi se trebao igrati ovaj četvrtak, no prema posljednjim izvještajima peruanskih medija, utakmica je pod upitnikom jer nadležni organi razmatraju kažnjavanje Bolivara zbog igrokaza koji su priredili njegovi igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo