PETKOVIĆ PROGOVORIO O EMOTIVNOM OPROŠTAJU S BJELICOM, JOVIĆEVIĆU I EURU: / 'Trebamo nastaviti istim putem'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Europsko prvenstvo trebalo je biti velika pozornica za Petkovića i Vatrene, a ovako će morati pričekati još godinu dana

29.4.2020.
20:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Klubovi Prve HNL odnedavno su ponovo u pogonu. Trenira se po posebnim pravilima u malim skupinama i sa razmakom. U pogon su se vratili i dinamovci, a s njima i glavna zvijezda modre svlačionice Bruno Petković.

Brada je nešto duža nakon duge pauze, golgeterska ćud još je uvijek ista. Petković je za RTL otkrio kako je proživio ovaj turbuletni period u kojem se promijenio cijeli stručni stožer, a govorio je i o novom treneru Jovićeviću te odgođenom Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U karijeri ne vjerujem da imao ovoliko dugu pauzu tako da svi se veselimo da treniramo s loptom i ovi treninzi koji su sad, kakvi su da su, bez obzira što držimo taj razmak opet je trening s loptom i opet je nešto što nas raduje, što nas veseli. Čekamo taj početak, polako ulazimo u ritam", započeo je Petković razgovor za RTL.

Image
ŠUKER ODGOVORIO NA OPTUŽBE ZA NAMJEŠTANJE UTAKMICE: /

'S Maradonom sam samo dogovarao posjet Draženovom grobu'

Image
ŠUKER ODGOVORIO NA OPTUŽBE ZA NAMJEŠTANJE UTAKMICE: /

'S Maradonom sam samo dogovarao posjet Draženovom grobu'

Na čekanju

Europsko prvenstvo trebalo je biti velika pozornica za Petkovića i Vatrene, a ovako će morati pričekati još godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da je jedan veliki gubitak za mene i za moje suigrače, odlazak na Europsko prvenstvo kojem smo se svi radovali, ali možda će biti još veća sinergija u momčadi, možda ćemo se još više povezati kroz taj cijeli period koji ćemo imati da se pripremimo, možda ćemo iduće godine biti još bolji", objasnio je Petković.

Osvrnuo se i na angažman novog trenera Igora Jovičevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek nemamo grupu da može prenijeti cijeloj momčadi svoje ideje igre, ali pojedinačno je pričao sa svakim od igrača i sa mnom i prenio mi je par stvari koje mi mogu pomoć. Njegovi rezultati govore za njega. Sad je dobio priliku da se dokaže s ovom ekipom koja je jako dobra ekipa, odlična ekipa i ne može, vjerujem, napraviti ništa loše. Sigurno da će napraviti jako dobar rezultat", rekao je Petković.

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

21.10.2019., Zracna luka Franjo Tudjman, Zagreb - Odlazak mlade momcadi i prve momcadi GNK Dinamo Zagreb na utakmicu lige prvaka u Ukrajinu.Igor Jovicevic.Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Oproštaj od Bjelice

Događaj koji je potresao svlačionicu Modrih zasigurno je odlazak trenera Nenada Bjelice. Evo što je o tome rekao Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon dvije godine gdje smo postigli jako dobre rezultate, da je svaki oproštaj emotivan to je normalno, ali napravio je velike stvari za nas igrače pojedinačno, za grupu, za klub i sigurno će otići negdje gdje se perspektivno može nastaviti razvijati kao trener. Ne trebamo previše dramatizirati oko te situacije. Sigurno da će naći novi angažman jer je jako dobar trener i mislim želim mu svu sreću kao što je on zaželio svima nama", rekao je Petković pa dodao:

Trebamo nastaviti istim putem kojim smo išli dosad, uz neke nove ideje i trenera koji sigurno ima energiju, koji sigurno ima znanje i prakticirati sve što nam on kaže da, ako ne nastavimo, da budemo još bolji", zaključio je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo