PETARDA U STUTTGARTU: / Andrej Kramarić zabio, ali to nije pomoglo Hoffenheimu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Andrej Kramarić bio je strijelac za Hoffenheim, ali to nije pomoglo njegovoj momčadi na gostovanju u Stuttgartu gdje je domaćin slavio s uvjerljivih 5:1 u 25. kolu Bundeslige.

5.3.2016.
17:39
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Bio je to počasni pogodak za Hoffenheim, koji je pretposljednji u Bundesligi s 21 bodom, četiri više od zadnjeg Hannovera. Zanimljivo, posljednji put je Hoffenhaim primio pet golova upravo protiv Stuttgarta koji je 2013. slavio sa 6:2 u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi gol za Hoffenheim

Kramarić je od dolaska u siječnju na posudbu iz Leicestera, zabio dva gola za svoj novi klub, a u prošlom kolu imao je i asistenciju u pobjedi protiv Augsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke preskočio Borussiju (M)

Što se tiče borbe za Ligu prvaka Schalke je preskočio Borussiju (M), te je zasjeo na četvrto mjesto svladavši u gostima Köln sa 3-1 pogocima Huntelaara (2-pen), Maxa Meyera (23) i Franca DiSanta (76). Schalke je dobroj formi, upisao je dva remija i dve pobjede, a na ruku mu je išao i poraz Borussije (M) od Wolfsburga 1-2.

Jedvaj odigrao 74 minute za Bayer

Augsburg je vodio 3-0 zahvaljujući hat-tricku Koreanca Koo Ja-Cheola (5, 44, 57) , no u posljednjih pola sata Bayer Leverkusen se je uspio vratiti, a Hakan Calhanoglu je u trećoj minuti sudačke nadoknade iz penala pogodio za remi 3-3. Tin Jedvaj je za Leverkusen igrao do 74. minute, a rezervni vratar Dario Krešić po običaju je bio na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Werder je u Bremenu upisao važnu pobjedu u borbi za opstanak svladavši posljednjeplasirani Hannover sa 4-1, dok je Eintracht iz Frankfurta sve bliži zoni ispadanja nakon što je već sedam kola bez pobjede. U subotu je kod kuće jedva izvukao remi protiv Ingolstadta, bilo je 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo