PEREZ DOVODI NOVOG GALACTICA: / Sprema najveći transfer u povijesti Reala, samo će Messi biti plaćeniji od njega?

Image
Foto: AFP

Predsjednik Reala više je puta dao je do znanja koliko mu je drag Brazilac

10.8.2019.
10:04
AFP
VOYO logo

Barcelonin trener Ernesto Valverde progovorio je u petak navečer o potencijalnom dolasku Neymara.

"Pretpostavka je da će on doći ovdje, vidjet ćemo što će biti. Ono što znam jest da sam trener i da radim s igračima koje imam. Vidjet ćemo što će se događati no ne razmišljam o tome, samo o onome što nam dolazi sutra".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu ujutro katalonski Sport objavio je priču o izdašnoj ponudi Real Madrida za zvijezdu PSG-a Nakon što je postalo jasno da neće dovesti Paula Pogbu predsjednik kluba Florentino Perez okrenuo se svom miljeniku.

200 milijuna eura

Ponudio mu je navodno petogodišnji ugovor i 40 milijuna eura po sezoni čime bi postao drugi najplaćeniji igrač na svijetu iza Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Brazil's Neymar warms up before a friendly football match against Qatar at the Mane Garrincha stadium in Brasilia on June 5, 2019, ahead of Brazil 2019 Copa America., Image: 443783148, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Međutim, problem Realu predstavlja činjenica da Brazilac želi povratak na Camp Nou. Navodno još nije odgovorio na ponudu, jer će do posljednje sekunde čekati Barcu. Sport ističe kako nema šanse da treću sezonu zaigra za PSG i da su mu jedine dvije opcije španjolski giganti.

PSG bi ga radije dao Madriđanima zbog zategnutih odnosa s Barcom. Perez im može ponuditi 100 milijuna eura te igrače poput Balea, Navasa, Mariana i Jamesa. Francuzi bi rado Luku Modrića, ali on ostaje u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bascino tajno oružje su pak Coutinho i Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo