Legenda se 'boji' razočaranja: 'To je potpuno drukčiji Messi'

Legendarni brazilski nogometaš Pele smatra kako su Messi u Barceloni i argentinskoj reprezentaciji dva 'različita' nogometaša.

11.3.2014.
9:08
VOYO logo

Messi se tijekom karijere u svojoj domovini susretao s tvrdnjama da se više trudi u dresu katalonskog velikana nego nacionalne momčadi, a Pele smatra da razloge takvim različitim izdanjima ponajboljeg nogometaša svijeta treba tražiti u njegovim suigračima.

"Kada ga gledate u Barceloni, on je Messi, no kada igra za Argentinu onda je jedan drugi Messi. U Barceloni je okružen s dvojicom ili trojicom izvanrednih igrača poput Xavija ili Inieste koji mu puno pomažu. U reprezentaciji mu je drukčije jer mu se teže povezati sa suigračima. To je potpuno drukčiji Messi", izjavio je Pele i prokomentirao njegovog suigrača Neymara od kojeg će Brazil na SP-u puno očekivati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je njegov prvi SP i nitko ne zna što će biti s njim, na njemu je ogromna odgovornost. Bio je jako dobar u Santosu i donio je odličnu odluku da ode igrati u Španjolsku. Tamo će skupiti iskustvo i to je fantastično za njega", smatra trostruki osvajač SP-a Pele koji vjeruje da Brazil ovaj put na svom terenu može otići do kraja.

"U Brazilu smo 1950. godine doživjeli jedno od najgorih iskustava jer smo izgubili od Urugvaja. Ljudi se boje da bi se povijest mogla ponoviti, ali ja vjerujem da neće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo