Loše vijesti / Pele će se zadržati u bolnici: Doktori otkrili 81-godišnjoj legendi novu infekciju

Image
Foto: AP Images

Pele je posljednjih godina imao niz zdravstvenih problema, a zbog operacije kuka teško se kreće.

22.2.2022.
9:28
AP Images
VOYO logo

Brazilska nogometna legenda 81-godišnji Pele, koji je na redovitoj kemoterapiji, ima urinarnu infekciju te će se zadržati u bolnici duže negoli su liječnici planirali.   

Peleu je u rujnu odtstranjen tumor debelog crijeva i od tada redovito ide na kemoterapije, a u bolnicu Albert Einstein u Sao Paulu se na kemoterapiju vratio 13. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Tijekom rutinskih pregleda uočena je prisutnost urinarne infekcije i zbog toga će ostati duže u bolnici. Njegovo kliničko stanje je stabilno i trebao bi biti otpušten iz bolnice narednih dana", objavili su iz bolnice u kojoj se liječi Pele.

Pele je posljednjih godina imao niz zdravstvenih problema, a zbog operacije kuka teško se kreće. Pelea se široko smatra jednim od najboljih nogometaša svih vremena, a proglašen je i najboljim sportašem 20. stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U karijeri je osvojio Svjetska prvenstva s Brazilom 1958, 1962 i 1970 godine. Najbolji je strijelac u povijesti Brazila sa 77 golova u 92 utakmice, a u karijeri ima službenih 732 pogodaka za klub i reprezentaciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo