VRLO JE OPREZAN / Pa jesu li baš tako strašni? Čačić uoči nedjeljne utakmice HNL-a ispalio: 'Pribojavam se ovog susreta'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dinamo je dosta neuspješno okončao naporan dvomeč sa Salzburgom u Ligi prvaka

15.10.2022.
14:30
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u nedjelju od 15 sati igraju utakmicu 13. kola Prve HNL, a čeka ih jedina ekipa koja ih je ove sezone natjerala na kiks. Riječ je o Varaždinu koji je s Dinamom na početku sezone odigrao neriješeno.

Varaždin je hit-ekipa lige i uz Dinamo igraju najbolji nogomet, a Čačić je toga itekako svjestan što se vidjelo iz najave za tu utakmicu. Dinamo je dosta neuspješno okončao naporan dvomeč sa Salzburgom u Ligi prvaka, u razmaku od šest dana izgubili su s 1:0 u gostima i remizirali kod kuće 1:1, a trener kaže da je ta priča sada iza njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Pribojava se utakmice

"Mi smo s tom utakmicom protiv Salzburga završili prije dva dana. Već u srijedu smo se pripremali za utakmicu koja slijedi. Nama je prvenstvo primarni cilj. Igramo protiv opasne ekipe, nakon tri kola sam rekao da je Varaždin ponajveće iznenađenje. To su potvrdili. Oni su nas osakatili za dva boda u prvoj utakmici. Oni igraju uz nas najbolji nogomet u ligi, ali imaju manje bodova nego što su zaslužili", rekao je trener i zatim rekao čega se posebno pribojava.

"Pribojavam se ove utakmice nakon Salzburga. Treba se dobro fokusirati na meč u nedjelju, prvi put u terminu od 15 sati", rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener želi izvedbu kao što su bile i one ranije u sezoni. "Očekujem da momčad reagira na pravi način, kako dolikuje Dinamu. Mi smo domaćini i napravit ćemo sve da pobijedimo. Želimo biti što uvjerljiviji iz kola u kolo. Utakmice u HNL-u održavaju atmosferu i podižu samosvijest igrača. Tako se možemo pripremati za utakmice koje slijede. Derbi s Hajdukom, Milan na Maksimiru i Chelsea u gostima", veli trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo