PA DOBRO, TKO ĆE NA KRAJU IGRATI? / Bjelici za utakmicu godine možda otpao još jedan ključan igrač. E sada počinje noćna mora

Image
Foto: Damir SENCAR / AFP / Profimedia

Otpali su zbog parnog broja kartona stoperi Perić i Teophile, ali to nije sve

5.12.2019.
10:53
Damir SENCAR / AFP / Profimedia
VOYO logo

Dinamo je uoči najvažnije utakmice ove sezone, posljednje u skupnoj fazi Lige prvaka protiv Manchester Cityja, koja se igra sljedeće srijede na Maksimiru, ostao bez dvojice važnih igrača. Otpali su zbog parnog broja kartona stoperi Dino Perić i Teophile-Catherine, a čini se kako bi mogao ostati i bez gotovo nezamjenjivog Marina Leovca na poziciji lijevog beka.

Leovac je zaradio nezgodan udarac još na utakmici s Hajdukom, a zatim je odradio Atalantu, ali ga već s Istrom nije bilo u sastavu i na koncu je ponovo zaradio udarac na treningu kojim je obnovio ozljedu i sada je pitanje hoće biti na optimalnoj razini za ključni ogleda Dinama u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

30.11.2019., stadion Aldo Drosina, Pula - Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, NK Istra 1961 - GNK Dinamo. Trener GNK Dinamo Nenad Bjelica. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Tko će igrati?

Govorilo se u plavom taboru kako će na stoperskoj poziciji vjerojatno zaigrati Francois Moubandje, ali izglednije je da će Švicarac ipak igrati na poziciji lijevog beka, ako nebude Leovca, a da stopera umjesto njega zaigra 19-godišnji Joško Gvardiol. Opcija je i preseljenje Marija Šituma, ali izglednije je da će tu zaigrati Moubandje, dakako, ako se Leovac ne oporavi.

Bjelica ima još utakmicu s Varaždinom u međuvremenu i to će biti idealna generalna proba za City jer će moći isprobati sve ideje, a trebat će mu ih podosta ako želi iznenaditi Pepa Guardiolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo