OZLOGLAŠENI ENGLESKI HULIGAN IMA KRVAVI PLAN ZA EURO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: / Ako se ostvari, zavladat će kaos

Image
Foto: AFP/Ilustracija, JEAN-SEBASTIEN EVRARD

Zloglasni engleski huligan James Shayler, zvani 'Svinja' Marseillea, ima opasne planove za nadolazeći Euro. Naime, James tvrdi kako će putovati u Francusku kako bi izazivao nerede.

24.5.2016.
18:19
AFP/Ilustracija, JEAN-SEBASTIEN EVRARD
VOYO logo

Britanac će se, kaže, ujediniti s ruskim huliganima pa udariti po muslimanskoj zajednici u Marseilleu koja je velika. Shayler priznaje da se engleski huligani ne vole s ruskima, ali ovog puta će sklopiti privremeno savezništvo jer je mržnja prema muslimanima nešto što spaja ruske i engleske huligane. Sve zbog većeg cilja, kazati će Shayler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rusi će mi kupiti ulaznicu i gledat ću utakmice s njima'

"Rusi će mi kupiti ulaznicu i gledat ću utakmice s njima. I oni mrze muslimane. Ujedinit ćemo se i zajedno protiv muslimana ", najavljuje 50-godišnji Shayler koji je proveo u zatvoru dva mjeseca zbog napada na policiju u Francuskoj, ali pored toga nije dobio zabranu putovanja i ulaska u ovu zemlju koja će biti u središtu zanimanja nogometnog svijeta od 10. lipnja do 10. srpnja.

Marseille poznat po nogometnim huliganima

Vrijedi spomenuti kako su Engleska i Rusija na Euru smješteni u skupinu B, a njihov susret na rasporedu je 11. lipnja na stadionu Vélodrome u Marseilleu. Inače, navijači Marseillea glase za jedne od problematičnijih navijača u Francuskoj i Europi koji ne trpe da se bilo tko od navijača, pogotovo onih koji imaju huliganski rejting u navijačkom svijetu, "prešetavaju" u njihovom gradu, a kamoli da izazivaju ili napadaju njihove sugrađane ili navijačke prijatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POVIJESNI POGODAK ZA TURSKU: /

Protivnik Hrvatske na Euru namučio Engleze

Image
POVIJESNI POGODAK ZA TURSKU: /

Protivnik Hrvatske na Euru namučio Engleze

Stoga, ovo je jedan od najrizičnijih gradova domaćina ovoga Eura u kojem će policija imati puno posla s huliganima. Uz to, veliki broj pristalica Marseillea jesu Arapi kojih u tom lučkom gradu ima zaista puno i ako dođe do izvršenja ovog plana, biti ćemo svjedoci nemilih scena na ulicama Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo