[VIDEO] UŠAO JE U IGRU U 75. I U 12 MINUTA SRUŠIO CITYJU SNOVE: / Ovo su golovi kojima je ispratio Građane prema izlaznim vratima Lige prvaka

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mousse Dembele junak Lyona

15.8.2020.
23:13
Profimedia
VOYO logo

Mali Lyon srušio je veliki Manchester City, još jedan je autsajder kreirao senzaciju i izbacio favorita. Iako, nakon onog što je Lyon napravio Juventusu, Lyon je dao naslutiti da je spreman i za još jedno iznenađenje, još protiv jačeg kluba.

Image
MAN CITY - LYON 1:3: /

Senzacija u Lisabonu; Čudesni Lyon izbacio moćni City i izborio veliko polufinale protiv Bayerna

Dembele ušao u 75. umjesto Depayja

Mousse Dembelea ušao je u 75. umjesto Depayja, čovjeka koji je ove sezone za Lyon zabio 6 golova u elitnom natjecanju, i do 87. zabio dva gola vrijedna polufinala. Prvi u 79. je ovako izgledao... Pogledajte ga OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onaj posljednji kojim je pokopao sve nade Cityja zabio je Mousse Dembele je poslao odbijanac u donji desni kut nakon što je lopta unutar šestnaesterca dospjela do njega za veliko veselje na klupi Lyona i, vjerujemo, u gradu Lyonu. Pogledajte OVDJE kako je to izgledalo.

Lyon na Bayern

Nogometaši Lyona plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u subotu u četvrtfinalu završnog turnira u Lisabonu na stadionu Jose Alvalade svladali Manchester City s 3:1 pogocima Maxwela Corneta (24) i spomenutog Mousse Dembelea (79, 87), a strijelac za City bio je Kevin de Bruyne (69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyon će u polufinalu 19. kolovoza igrati protiv Bayerna, koji je sa 8:2 deklasirao Barcelonu. U prvom polufinalu 18. kolovoza sastat će se PSG i Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo