NEVJEROJATNA UTAKMICA / Ovo se zaista ne viđa često. Pogledajte svih osam golova Dinama protiv Dragovoljca, ima zaista spektakularnih pogodaka

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Dinamo je sa 22 boda stigao na drugo mjesto s bodom manje od vodeće Rijeke koja ima utakmicu više

4.10.2021.
10:39
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Dinama ostvarili su najuvjerljiviju pobjedu u novoj sezoni HT Prve lige svladavši na Maksimiru posljednjeplasirani Hrvatski dragovoljac sa 8-0 (2-0).

Golijadu je započeo Josip Mišić u 22. minuti, a nastavio Luka Menalo u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Raspucali su se Dinamovi igrači u nastavku. Treći je pogodak postigao Luka Ivanušec (51), za 4-0 strijelac je bio Dario Špikić (59), a svojim drugim pogotkom na utakmici Menalo (65) je podigao prednost prvaka na 5-0. Za 6-0 pogodio je Komnen Andrić (69), a 7-0 postavio je Marko Bulat (82). Za konačnih 8-0 i najuvjerljiviju pobjedu Dinama u ligaškim dvobojima s Hrvatskim dragovoljcem strijelac je u četvrtoj minuti sučevog dodatka bio Marko Tolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sve golove Dinama pogledajte OVDJE.

Dinamo je sa 22 boda stigao na drugo mjesto s bodom manje od vodeće Rijeke koja ima utakmicu više. Hrvatski dragovoljac je ostao na posljednjem mjestu sa pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo