Ovo se neće svidjeti Pletikosi

Dinamov trener vratara, Miralem Ibrahimović, objektivan je kad kaže da ne može biti objektivno razgovarati trebaju li Stipu Pletikosu zamijeniti Kelava ili Subašić.

25.10.2011.
12:23
VOYO logo

"Kelavin sam trener i naravno da bih želio da on brani protiv Turske. K tome, teško je suditi o nekome s kime ne radiš, a ono što vidim na TV-u ili pročitam ne može biti mjerodavno za mišljenje o Subašiću", izjavio je bivši vratar Modrih, Miralem Irahimović.

No, prednosti i mane ima svatko, primjerice Kelava loše igra nogom, Subašiću ispadaju lopte...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne volim takve usporedbe jer je svatko bolji u nečemu. Samo mogu stati iza Kelave jer je jako napredovao, prošle sezone srušio je sve rekorde, a i ove je sezone odličan, jedan od najzaslužnijih za ulazak u Ligu prvaka", kaže Ibro.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se razviti situacija, s obzirom da Dinamo trenutno ima nekoliko 'friških' kandidata za reprezentaciju, te da o sudbini izbornika, vidjeli smo prošlih dana, zapravo odlučuje Zdravko Mamić. U svakom slučaju, Slavenu Biliću sve češće guraju u momčad razne igrače i poluigrače, a kad se zbroje oni koje je izbornik godinama i sam 'isprobavao', nije čudno da reprezentacija igra kako igra. Donedavno je to radio samo Mamić, a sada su se priključili i hajdukovci, Zadrani..., svatko želi dignuti cijenu svom 'dragulju' i zaraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadajmo se da će u takvoj atmosferi reprezentacija uspješno svladati Tursku i otići na EURO. Pitanje je samo kakva će to tek biti tržnica ako stignemo u Poljsku i Ukrajinu...

Po zadnjim informacijama, Stipe Pletikosa bi se do utakmice s Turskom trebao oporaviti od ozljede koljena koju je zaradio u dvoboju njegova Rostova i Zenita. Prema pisanju ruskih medija, na terene bi se trebao vratiti za sedam do deset dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110010513006 arti-201110160327006 arti-201110230065006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo