Ovo može napraviti samo Ćiro Blažević!

Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, vratio se nakon 10 godina u Iran gdje je potpisao jednogodišnji ugovor s tamošnjim klubom Mes Kermanom kojem prijeti ispadanje iz lige.

3.9.2011.
13:16
VOYO logo

Blažević je izjavio da se vraća u "drugi dom", međutim njegov dolazak nije baš najbolje sjeo Iranskoj nogometnoj federaciji (IFF). Samo dan nakon što je Ćiro sletio u Iran, IFF je donio odluku da se trenerima starijim od 65 zabranjuje voditi nogometni klub. Podsjetimo, Ćiro ima 76 godina.

Ovakva odluka brzo se proširila cijelom zemljom pa je tako dospjela i u televizijsku emisiju u kojoj su službene osobe saveza pokušale pravdati takvu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka ovo napravi Ferguson

Izdvojili su jedino Sir Alexa Fergusona, menadžera Manchester Uniteda, koji unatoč svojih 69 godina, i dalje postiže vrhunske rezultate. No, i to su pokušali umanjiti izjavom da ga je pobijedio trideset godina mlađi trener Barcelone, Josep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Te čudne izjave ubrzo su naišle na oštre kritike cijele zemlje pa je IFF bio primoran povući svoju odluku, a Blažević je nekoliko sati poslije potpisao jednogodišnju suradnju s iranskim klubom. Ćiro ima primarni zadatak spasiti klub od ispadanja u niži rang natjecanja, a ukoliko ga uspije uvesti u azijsku Ligu prvaka, zaraditi će i dodatni bonus.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201108300782006 arti-201108280395006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo