OVAKO SE ISKAZUJE POŠTOVANJE LEGENDI: / Naježit ćete se kad vidite kako su navijači Uniteda dočekali i ispratili Ronalda s travnjaka

Image
Foto: AFP

Ostavio je dubok trag u klubu, a to se ne zaboravlja

24.10.2018.
7:15
AFP
VOYO logo

Dubok je trag svojim igrama u razdoblju od 2003. do 2009. godine na Old Traffordu ostvario Cristiano Ronaldo. Utkao je ukupno 118 pogodaka i 68 asistencija za momčad Manchester Uniteda sudjelujući sa suigračima u osvajanju ukupno devet trofeja među kojima se ističu onaj u Ligi prvaka i tri za najbolju momčad engleske Premier lige.

Ronaldova veličina je nakon 2009. nastavila rasti u Real Madridu, a danas sjaji u Juventusovom dresu, no bez obzira na njegove promjena adresa engleski navijači nisu zaboravili kako ih je razveseljavao i što je svojim igrama radio za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pljesak na početku i na kraju

Topla dobrodošlica ponajboljem nogometašu svijeta bila je očekivana, dočekan je Ronaldo aplauzom na zagrijavanju, a pljesak je i sam uputio u smjeru Unitedovih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto su obje strane ponovile na završetku utakmice u kojoj je Juventus slavio 1-0 pobjedu. Ronaldo je s Old Trafforda ispraćen uz ovacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo