OVA SNIMKA NAJBOLJE POKAZAUJE KAKAV KAOS VLADA U BARCELONI: / Sada je potpuno jasno da trener nema kontrolu nad svlačionicom

Image
Foto: Profimedia

Barcelona je remijem ostala na drugom mjestu Primere sa 70 bodova, jednim manje od vodećeg Real Madrida koji tek mora odigrati utakmicu 33. kola.

1.7.2020.
14:39
Profimedia
VOYO logo

Momčad Barcelone, aktualnog španjolskog prvaka, već je neko vrijeme u rasulu, što je bilo jako vidljivo u utakmici protiv Atletica koju su Katalonci odigrali 2:2 i tako ispustili važne bodove za borbu s Real Madridom za naslov prvaka.

Bila je to još jedna blijeda utakmica Barcelone i vjerojatno ključna za nastavak prvenstva jer sada Real Madrid ima sve u svojim rukama i otvoren im je put do naslova prvaka. No, Barcelona trenutno ima još većih problema od onih rezultatskih jer u svlačionici im je pravi kaos. Postoji veliki razdor između trenera Quiquea Setiena i i igrača Barcelone, što je bilo jako dobro vidljivo u drugo poluvremenu, za vrijeme jednog predaha u kojemu su se nogometaši osvježili zbog visokih temperatura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto ne štima

Dok su svi nogometaši Atletica za vrijeme te pauze okružili svojeg trenera Diega Simeonea i slušali njegove upute, igrači Barcelone su samo popili vode i šetali razdvojeno, svako svojim putem, potpuno ignoriravši Setiena i stručni stožer.

Pogledajte OVDJE kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Setienu se već neko vrijeme trese stolica na mjestu trenera Barcelone. Njegova momčad bilježi slave rezultate i sve se glasnije priča da bi mu klub na kraju sezone mogao pokazati izlazna vrata. Goal je u ponedjeljak objavio da ga jedino mogu spasiti osvajanje prvenstva i Lige prvaka, a nakon remija s Atleticom osvajanje Primere čini se kao nemoguća misija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo