MANDŽUKIĆ U PROBLEMIMA ZBOG ALLEGRIJEVE NOVE IDEJE: / Mogao bi čak ostati bez mjesta u prvoj postavi

Image

Juventusov trener vjeruje da bi Argentinac mogao igrati kao napadač

23.9.2018.
10:34
VOYO logo

Paulo Dybala može igrati kao napadač, ako je suditi prema riječima Massimiliana Allegrija. Zasad je Dybala započeo samo dvije od četiri utakmice Juventusa u ovoj sezoni Serie A dok je njegova momčad u obranu naslova krenula s četiri pobjede.

Allegri je izjavio da postoji potreba da se poradi na Dybalinim snagama sugerirajući da bi isti mogao zaigrati i kao napadač. "Mogao bih ga probati kao napadača, mislim da je to moguće. Ako se sjećate, to smo već pokušali prije par sezona.", rekao je trener Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem sistema

"Ako igramo u ovom sistemu, trebamo dva krilna napadača s kojima ćemo biti opasniji prema naprijed, a Paolo nije nogometaš koji igra samo u kaznenom prostoru, on se voli vraćati i čini da cijela ekipa igra bolje. Zato ga moram koristiti sukladno njegovim karakteristikama.", rekao je Allegri pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako njega postavimo na poziciju napadača onda trebamo krilne napadače i veznjake da ulaze u kazneni prostor i završavaju akcije inače ćemo teško zabijati golove." Ukoliko do takve promjene dođe ona bi mogla bitno utjecati na položaj Marija Mandžukića unutar početne jedanaestorke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo