Vatreni primili neočekivani udarac iz naših redova

'Mi previše hvalimo naše igrače, ali oni premalo pružaju. Vide li to oni koje vode reprezentaciju? Žalosno je ako je Hrvatska ovisna samo o Luki Modriću.

9.6.2013.
15:55
VOYO logo

Nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije Otto Barić smatra da je šokantan poraz od Škotske samo nastavak slabog niza Vatrenih, koji su često utakmice završavali sretnim pobjedama.

"Nismo na nekoliko utakmica igrali dobro, ali smo preokretali rezultat. Izvlačili smo se. Ali ne možeš se uvijek izvlačiti. Žalosno je ako je Hrvatska ovisna samo o Luki Modriću. Jer on može biti bolestan, ozlijeđen, imati višak kartona... I što onda? Nema više igre, ne postoji Hrvatska?", izjavio je Barić za Sportske novosti pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet se igra za golove. Da bi se zabili golovi, potrebno je napraviti šanse. Da bi se napravile šanse, potrebna je - igra! To znači kretanje, želja i inicijativa. To Hrvatska nije imala. Nadalje, Hrvatskoj nedostaje dribling, naši igrači ne driblaju na prostoru između 40 i 20 metara od suparničkog gola. Sammir je recimo protiv Škota bio naš najbolji igrač, ali ni on ne dribla tamo gdje bi trebao. Mi previše hvalimo naše igrače, ali oni premalo pružaju. Vide li to oni koje vode reprezentaciju? Nadalje su velika greška bile izjave tipa da ćemo im dati četiri-pet golova", kazao je Barić i pogledao prema nastavku kvalifikacija:

"To sad zavisi od protivnika kojeg ćemo dobiti u dodatnim kvalifikacijama. Da se razumijemo, nismo mi četvrta reprezentacija na svijetu, to tako ispada po toj matematici, ali je netočno. Imat ćemo velikih problema ako u tim kvalifikacijama budemo igrali s reprezentacijama koje su plasirane slabije od nas, recimo, ne daj Bože, da dobijemo one između 7. do 15. mjesta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo