Legenda se crvenila zbog Dinama: 'A to boli! To silno boli!'

Dinamovi su nogometaši još jednom vrlo lošom europskom predstavom razočarali svoje navijače, a njihova je igra u šoku ostavila i bivšeg hrvatskog izbornika Otta Barića.

24.10.2014.
10:36
VOYO logo

Zagrepčani su u 3. kolu Europske lige poraženi na gostovanju kod Salzburga s 4:2, a dojam je da su još dobro i prošli s obzirom na to kako su izgledali na terenu i da su domaći imali još velik broj prilika. Kao bivši trener oba kluba, Barić je bio poseban gost na Red Bull Areni, a svoje je dojmove o utakmici podijelio u kolumni za Sportske novosti. Za početak je opisao scenu iz svečane lože.

"Gledao sam utakmicu u društvu svoga bivšeg predsjednika iz vremena Casino Salzburga i njegovih prijatelja koji su se u jednom trenutku počeli smijati. A to boli. To silno boli!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naveo je nakon toga i sve slabosti koje su pokazali Mamićevi nogometaši.

"Krenimo od početka. Pristup! U utakmicu su Zagrepčani ušli bez prekršaja. Salzburg je dobivao loptu u gotovo svakom duelu. Na trenutke je Dinamo znao zabljesnuti, ali domaćini su imali konstantu u tempu i igri. Raspored! Čudi me kako neki igrači, najčešće stranci, budu kupljeni da nose prevagu, a njih nema na terenu u bitnim utakmicama. Pitam se koja je uloga tog Machada? Pa odmah se vidjelo da dečko nije došao na utakmicu. Osim toga, čudna je odluka da se 'u vatru' gurne centarfor koji dosad nije igrao od prve minute. Henriquez je za sada igrač koji može igrati zadnjih pola sata", napisao je 81-godišnji stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/flPG3c0CotQ

Još jedna stvar koja ga je razočarala je konfuzna Dinamova obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evidentno je kako neki igrači Dinama ne mogu zadržati protivnika i treba jako puno raditi s njima ili ih jednostavno mijenjati. Budimo realni, Red Bull Salzburg je zaslužio pobjedu zbog više želje i htijenja, ali nisam siguran da je to razina Salzburga iz mojeg vremena. Pravoj momčadi ne bi bilo tako teško igrati protiv ovakvog Salzburga. Naglašavam pravoj, ali ne i Dinamu. Razočaran sam što sam došao u Austriju jer sam vjerovao u ovu momčad Dinama, ali daleko je to od europske razine", zaključio je Barić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo