OTOČNI MEDIJI ZANEMARILI DINAMO: / Levy želi pobjedu nad 'Plavima' za jubilej; Mourinhovo obećanje otkriva planove Spursa

Image

Otočni mediji ne pišu baš previše o Dinamu

11.3.2021.
10:51
VOYO logo

Engleski mediji nisu dali Dinamu baš veliki medijski prostor, nego ga spominju, tek toliko, kao usputnu stanicu za Spurse uoči nedjeljnog okršaja s Arsenalom u sjeverlondonskom derbiju.

A očito ni Mourinhu nije previše stalo do Europske lige ili vjeruje u širinu svoje klupe, iako on želi osvajati trofeje, bez obzira u kojem natjecanju igrao, pogotovo u situaciji kad teško može osvojiti naslov u prvenstvu. Sastav s kojim će istrčati protiv Dinama se ne zna. Iako, Special One voli novinarska pitanja o Dinamu i shvaća utakmicu ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TOTTENHAM - DINAMO 2:0: /

Plavi hrabro pali u Londonu u velikoj utakmici; Nevjerojatni Harry Kane junak dvoboja

Image
TOTTENHAM - DINAMO 2:0: /

Plavi hrabro pali u Londonu u velikoj utakmici; Nevjerojatni Harry Kane junak dvoboja

Mogao bi odmarati za Arsenal

Međutim, za pretpostaviti je da bi Mourinho mogao odmarati neke igrače. Kane, Alli, Bale su u konkurenciji, ali vrijedi vidjeti hoće li netko od njih početi utakmicu ili eventulno ući u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alliju prijeti i treći žuti, prema najnovijim informacijama sa službene stranice Europske lige. Football London javlja najnovije informacije uoči utakmice Spursa i Dinama večeras u Londonu od 21 sat.

Mourinho je u srijedu objavio novosti o povredama, potvrdio je da mu je veznjak Giovani Lo Celso jedini problem, povratak desnog beka protiv Dinama je upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od povratka Lo Celsoa

Lo Celso, koji je bio na marginama zbog ozljede tetive, smatralo se da ima priliku za večerašnji dugoočekivani povratak protiv Dinama, ali Mourinho je bio prisiljen potvrditi da je Argentinac pretrpio novi udarac.

Mourinho je, doduše, najavio kako će napraviti neke promjene u sastavu za ogled s Dinamom, ali za sad se samo spekulira o sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću ponoviti sastav s utakmice protiv Crystal Palacea, napravit ću neke promjene, ali izvest ćemo jaku momčad protiv Dinama", rekao je trener Tottenhama i nastavio:

Mourinho bi mogao započeti utakmicu bez svojih udarnih napadačkih snaga

"Ekipa radi jako dobro uoči utakmice, svi marljivo treniraju i svi žele igrati, tako da mi nije bitno tko će igrati jer znam da će ekipa biti jaka", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji predviđaju da bi Jose Mourinho mogao započeti utakmicu bez svojih udarnih napadačkih snaga, Harryja Kanea, Heung-minSona i Garetha Balea, no i dalje će izvesti snažnih prvih 11. Sigurno je da će biti bez ozlijeđenih Giovanija Lo Celsa i Joea Rodona.

Telegraph Sport piše kako će šef Tottenhama, britanski gospodarstvenik Daniel Levy, proslaviti 20 godina u klubu večeras protiv Dinama. To znači da će Spursi itekako tražiti aktivno pobjedu, bez podcjenjivanja i pola gasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, Mourinho je svojem predsjedniku obećao trofeje, pa i one u natjecanjima koja nisu u prvom planu. Europska liga je tek treće po važnosti natjecanje u planu Josea Mourinha. Premier liga i Liga prvaka su prioriteti. No, itekako ozbiljno shvaćaju Dinamo. Međutim, isto tako svjesni su da imaju jaku momčad i koga god stave u igru, bit će jak suparnik dinamovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo