OTKRIVENO ZAŠTO JE BROZOVIĆ 'DIVLJAO' U BOLNICI: / Marcelov agent objasnio što se dogodilo - 'Bio je strašno zabrinut'

Image
Foto: Profimedia

Njegov menadžer otkrio je zašto je Brozović bio u bolnici te zašto se svađao s liječnicima

31.7.2020.
19:18
Profimedia
VOYO logo

Talijanska državna izvještajna agencija, ANSA, izvijestila je u petak kako je Marcelo Brozović "u alkoholiziranu stanju divljao u bolnici na odjelu Hitne pomoći" i da ga je "morala smirivati policija". Sve su to stavili u kontekst i s tim da je Brozović prije dva tjedna vozio u alkoholoziranu stanju te da je prošao autom kroz crveno svjetlo, zbog čega je ostao bez vozačke šest mjeseci i kaznu od sto tisuća eura.

Međutim ova priča ima i drugu stranu. Njegov menadžer Miroslav Bičanić otkrio je za Sportske novosti zašto je Brozović bio u bolnici te zašto se svađao s liječnicima i je li bio u pijanom stanju kako je ANSA izvjestila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozovic of FC Internazionale Milano 6-10-2019 Stadio Giuseppe Meazza Football Serie A 2019/2020 FC Internazionale - Juventus FC Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA, Image: 475457706, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Zabrinut za prijatelja

"Brozović je samo bio silno zabrinut za prijatelja da ne iskrvari i to je cijela istina. Radi se o Hrvatu koji već 35 godina živi u Milanu, Brozovićem prijatelju, koji je bio kod njega doma. Dok su se opuštali na bazenu čovjek se poskliznuo na kamenu i zadobio posjekotinu na nozi. Došlo je do obilnog krvarenja. Kako Marcelo nema dozvolu, nije ga smio sam odvesti na hitnu nego je zvao taksi. Taksist je inzistirao da i Marcelo ide s prijateljem, tako da su zajedno stigli u bolnicu. Međutim, uslijed koronavirusa u Milanu imaju pravila kod prijama pacijenata koji su označeni bojama. Crvenu dobiju oni koji imaju koronu i tako dalje… Marcelov prijatelj stavljen je u zadnju kategoriju, među slučajeve koji mogu pričekati. No, budući da je krvarenje bilo vrlo jako, uplašili su se da ne iskrvari i zato je Marcelo traži doktora da ga primi istoga časa", pojasno je Bičanić.

No, liječnici su na kraju ipak morali zvati policiji. "Marcelo je bio malo verbalno agresivniji, nešto je temperamentnije inzistirao, vjerojatno je mislio da će mu pritom njegovo ime pomoći, a doktor nije prihvatio takav način komunikacije", rekao je Bičanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je Bičanić još kako Brozović nije bio pijan već samo zabrinut za prijatelja i kako se cijeli slučaj napuhao, kao i da se on na kraju ispričao liječnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo