OTKRIVENO KOLIKO ĆE HAJDUK DOBITI OD ARSENALA ZA PERIŠIĆA: / Vatreni u nemilosti trenera jer je zatražio transfer

Image
Foto: PIXSELL/AFP

'Što god on odlučio, imat će moju punu podršku'

30.1.2019.
7:59
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Još uvijek se ne stišava saga o prelasku Ivana Perišića iz Intera u Arsenal. Novinar BBC-a David Ornstein tvrdi da je londonski velikan odlučan hrvatskog reprezentativnog nogometaša odvesti iz milanskog Intera spominjući pritom način kako.

Image
PRVI ČOVJEK INTERA PROGOVORIO O PERIŠIĆU: /

Ako je ovo istina, onda se sve mijenja i stvari ne izgledaju dobro za njega

Image
PRVI ČOVJEK INTERA PROGOVORIO O PERIŠIĆU: /

Ako je ovo istina, onda se sve mijenja i stvari ne izgledaju dobro za njega

Za posudbu i otkup ugovora Arsenal nudi 35 milijuna funti (oko 40,5 milijuna eura/oko 300 milijuna kuna). Osim toga, Arsenal je u dogovor pokušao uključiti i Mesuta Ozila kojeg bi poslali u Inter u sklopu transfera, ali Inter želi samo novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez pristao na Barcelonine uvjete?

Međutim, kako smo jučer pisali, Denis Suarez je navodno pristao na Barcelonine uvjete te će produžiti svoj ugovor do 2021. godine, a klub će mu zauzvrat ispuniti želju te će ga pustiti na posudbu u Arsenal. Topnici će navodno u ugovoru imati uključenu i opciju otkupa ovog španjolskog veznjaka. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Kako bilo, dok se čeka razvoj ove situacije Ivan Perišić krenuo je stopama svog reprezentativnog suigrača Luke Modrića kad je ovaj inzistirao na odlasku iz Tottenhama u Real 2012. godine. Pa tako sad trenira sam. Čeka tu Arsenalovu ponudu jer je, zatraživši transfer, pao u nemilost Interova trenera Spalettija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hajduku trljaju ruke

U Hajduku pomalo već trljaju ruke jer, sukladno pravilniku o razvoju mladih igrača, splitski klub ima pravo na 1,75 posto transfera. Bude li transfer zbilja “težak” oko 40 milijuna eura, Hajduku pripada oko 700.000 €.

"Čuo sam se prije nekoliko dana s Ivanom, znam što se događa, ali nije na meni da se miješam i komentiram njegove planove i poteze", kaže Zlatko Dalić za 24 sata i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je što ga prate i žele veliki engleski klubovi, to je ujedno najbolja potvrda njegove igračke kvalitete, a siguran sam da mu je u tome pomoglo i ono što se događalo u Rusiji prošlog ljeta. U svakom slučaju, što god on odlučio, imat će moju punu podršku", istaknuo je Zlatko Dalić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo