Otkriveni na Facebooku: Šok u Makedoniji, slikali se sa Srnom!

Koliko je naelektrizirana atmosfera u Makedoniji pred utakmicu s Hrvatskom, možda najbolje ilustrira vijest koja je u petak neugodno iznenadila sportsku javnost u ovoj zemlji.

12.10.2012.
9:46
VOYO logo

Madi kapetan Rabotničkog Krste Velkovski i njegov suigrač Vladica Brdarovski samo su htjeli uspomenu na susret s kapetanom hrvatske reprezentacije Darijom Srnom. Taj su trenutak ovjekovječili i fotke postavili na Facebook, ne sluteći da će tim postupkom šokirati dio domaće sportske javnosti.

U priči koju donosi portal Ekipa, postupak dvojca Rabotničkog opisan je kao nedostatak samopoštovanja i ponižavanje makedonskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dopustili su si zajedničko slikanje s Darijom Srnom i time se čak hvalili na Facebooku. Dok su naši igrači ponizno tražili fotografiju s hrvatskim kapetanom, ne mislite li da je to bila sramota za Rabotnički i cijeli makedonski nogomet? Krste Velkovski je internacionalac, pretendent na mjesto u A reprezentaciji Makedonije i zbog toga je neshvatljivo da su otišli u hotel Grand Plaza i tražili da se slikaju s Darijom Srnom (a možda i s drugim igračima Hrvatske)", piše Ekipa.

Teško je objasniti ovakav tvrd stav prema gostima, tim više što je makedonsko-hrvatsko prijateljstvo tradicionalno, a simpatije neskrivene i obostrane tijekom dugih godina zajedničke povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadajmo se samo da će domaći igrači i Vatreni na travnjaku ipak dati bolji primjer ponašanja od nekih standarda koji su naše dočekali u Skoplju.

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo