Vatreni razotkrili misterioznog muškarca: Zna se o kome je riječ!

Nepoznati muškarac koji se u Bad Tatzmannsdorfu predstavljao kao običan turist željan pogleda na zvijezde hrvatske reprezentacije napokon je otkriven. Da, riječ je o špijunu!

27.5.2014.
10:54
VOYO logo

U subotu je misteriozni gospodin po prvi put zakoračio na trening Vatrenih, pomno promatrao što radi Niko Kovač i sve zapisao u svoj notes. Isti događaj dogodio se i u nedjelju. Vatreni su ga primijetili i posumnjali da se radi o špijunu neke od reprezentacija s kojima će se naša reprezentacija sučeliti na SP-u.

U ponedjeljak je misteriozni gospodin došao i treći put, a stožer Hrvatske je reagirao pozvavši policiju koja je legitimirala spomenutog bezobraznika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispalo je da je radi o njemačkom državljaninu koji se predstavio kao običan turist, no kada mu je policija zabranila daljnji boravak na treningu naše reprezentacije, počeo je protestirati.

"Ovo je javna površina i neću otići odavde."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz stožera Vatrenih su odmah zaključili kako se radi o kamerunskom špijunu, a ne brazilskom kako se u prvi trenutak posumnjalo. Naime, izbornik te afričke zemlje je Nijemac Volker Finke i lako je pretpostaviti kako je to upravo njegov špijun.

Bilo kako bilo, iz policije ističu kako se ovaj čovjek na treningu Vatrenih više neće pojavljivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo